Laliblog

Szezonális vébéblog, szigorúan "lalisan", mert ilyen is kell!

Friss topikok

  • Pagano: @Lali#25: Ha összeségében nézzük a meccset jóval több helyzete volt a Kameruniaknak, és az egyetle... (2010.06.21. 13:35) Akár egy teniszmeccs

Linkblog

Archívum

Stílusos vacsorába nyúló ebédet tölthettünk ma a Világbajnokság csapataival, az igazi ínyencek, és a mezei futballrajongók egyaránt kedvükre válogathattak.

Előételnek könnyed dél-koreai győzelmet fogyaszthattunk, íztelen görög szósszal. Kis pihenés után magunkhoz vehettünk levesnek egy zamatos, sokszínű argentin gyümölcslevest, hogy ne lakjunk jól már ezzel, arról a nigériai csapat gondoskodott, illetve a néhol nagyképű argentin játékosok. Főételnek aztán választhattunk, az igénytelenebbek jóllakhattak egy kis hamburgerrel, az ínyencek pedig egy jó adag steakkel tértek vissza az asztalukhoz. Sajnos a hamburger íztelen volt, a steak pedig még a leg "vérespártibbak" számára is túl véres volt, nagyon rágósra sikeredett... A desszert gól hiányában elmaradt!

Éhesebb olvasóimtól ezúton kérném szíves bocsánatukat, a fenti menüt közel sem az ízlelőbimbók felkorbácsolásának céljából állítottam össze, inkább azért, hogy éhes, szomjas, boldog, boldogtalan egyaránt megértse: megkezdődött az igazi futball a Vébén.

Kár is lenne komoly elemzésekbe bonyolódni, hiszen aki látta meccseket, az tudja, hogy a "B" csoport igazán izgalmas lesz, még tzatziki(öhm, Görögország-bocsánat!) nélkül is, hiszen Dél-Korea remekül összerakott csapatnak tűnik, míg Enyeama bravúrjai a nigériai csapat szurkolóit vértezhetik fel extra adag önbizalommal.

A csoport érdekesebbik meccse természetesen az Argentína-Nigéria találkozó volt, hiszen Messi vezérletével, ám Heinze fejesével az Albicelestes begyűjtötte a három pontot.

A zseniálisan játszó, ám felettébb indiszponált argentínok megnyugodhatnak, Higuaín és Messi nem tudott annyi helyzetet kihagyni, hogy az megbosszulja magát, és egyelőre Kun Aguero, vagy Martin Palermo beküldésére sem volt szüksége Diego Armando Maradonának.

Az élesszemű nézők a 79. percben azt is észrevehették, hogy megtörtént a jelképes csere, amit a legtöbb elvakult madridista valószínűleg már jelnek vett: Higuaín helyére Diego Milito érkezett a pályára...

Végül ő sem gyarapította csapata góljainak számát, de Argentína teljességgel elégedett lehet a megszerzett három ponttal, így Dél-Korea mögött gólaránnyal másodikak a csoportban.

Anglia teljesítményére most külön nem térnék ki az esti meccs kapcsán, egyrészt mert a holnapi meccs előtt kár lenne következtetéseket levonni a másik két ellenfél játékerejét illetően, másrészt pedig a csoport két legnagyobb esélyese továbbra is az Egyesült Államok, és Anglia.

No meg aztán sok kedvem nincs most lehordani az angolokat, mert számomra továbbra is favoritok a tornán, Argentínával ellentétben...

Holnapra pedig további jó étvágyat!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://saynotovuvuzela.blog.hu/api/trackback/id/tr252077318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása