Laliblog

Szezonális vébéblog, szigorúan "lalisan", mert ilyen is kell!

Friss topikok

  • Pagano: @Lali#25: Ha összeségében nézzük a meccset jóval több helyzete volt a Kameruniaknak, és az egyetle... (2010.06.21. 13:35) Akár egy teniszmeccs

Linkblog

Archívum

Vili bá' megint bukta a Tippmixét, Nigéria mellett a franciákra rakott nagyobb pénzösszeg sem funkcionált befektetésképpen... Kárpótlásképp Argentína hozta a maga minimális szorzóját, és gyakorlatilag biztosította a helyét a legjobb 16 között, ahol úgy tűnik, hogy Uruguay és Mexikó lesz az ellenfél.

Franciaországban állhat a bál. "Raymond Domenech kapitány legénységét a partra veti a víz"- akartam írni címnek, de valljuk be, Vili bá' anyagi veszteségei most előbbrevalóbbak, hiszen míg a franciák gyenge szereplését előre lehetett látni, addig Vili bá' viszonylag bő pénzügyi kerettel vághatott neki a Vébének.

Mert a franciák gyenge szereplését látni lehetett előre. Nehézkesen jutottak ki a Világbajnokságra, játékuk rendezetlen, és Zinadine Zidane óta igazi karmestert sem sikerült találniuk. Ribéry, és Gourcuff csődöt vallott, egyikük sem képes összetartani a csapatot, fantáziátlan játékkal pedig hála Istennek már a világ legjobb 16 közé sem lehet bekerülni.

Ilyenkor akarva-akaratlanul is felteszem magamnak a kérdést: mi lett volna, ha Írország képviselteti magát a tornán, ahogy annak lennie kellett volna? Ők is ilyen csúfos kudarcot vallottak volna? Ők is ilyen motiválatlanul játszottak volna? Esetleg ők fel tudtak volna pörögni?

Sok a kérdés, és kevés a válasz sajnos... Írországot megfosztották a részvétel jogától, pedig ennyit ők is tudtak volna(fél lábbal, bekötött szemmel is akár...).

A továbbiakban pedig szoríthatunk, hogy ne a nagy meccsek nagy vesztese, Higuaín legyen a gólkirály. Sajnos ez a veszély is fenn áll...

Arról el is felejtettem írni, hogy milyen góldús, remek nap volt. Hiába, a franciák kiesése mindennél nagyobb örömmel töltött el!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://saynotovuvuzela.blog.hu/api/trackback/id/tr872090285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása